ΣΥΝΑΥΛΙΑ : “Έναν μύθο θα σας πω…” Παιδική και Νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Τοποθεσία : Γ Μαρίνα 

Ώρα έναρξης : 20:30

Μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία μας επιφυλάσσουν οι 70 χορωδοί της Παιδικής και της Νεανικής Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας. Με τη φρεσκάδα και το ταλέντο τους, θα μας ταξιδέψουν από τα διάσημα μιούζικαλ όπως το Mamma mia και το Lion King στις νοσταλγικές μελωδίες και τα τραγούδια για θέατρο του Μάνου Χατζιδάκι.

Οι χορωδοί θα μας διηγηθούν ιστορίες από τον φανταστικό κόσμο των μιούζικαλ αλλά και τον κόσμο του δικού μας μοναδικού Μάνου, μέσα από τα τραγούδια του για τη «Λυσιστράτη» και τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, καθώς και με αγαπημένα τραγούδια όπως τον «Κεμάλ», την «Περσεφόνη», την «Περιμπανού», «Μια πόλη μαγική», «Το φεγγάρι είναι κόκκινο», «Έλα πάρε μου τη λύπη» και άλλα. Τις Χορωδίες συνοδεύει ορχήστρα από επαγγελματίες μουσικούς, καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, όπως και απόφοιτους και τελειόφοιτους μαθητές.

Τη μουσική διεύθυνση έχει η Μαρία Μπιλικά. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Άλκης Κοκκινασίδης, στο πιάνο ο Θοδωρής Κόρακας και η Χριστίνα Σκαρλάτου, στο μαντολίνο η Ρένα Χαμηλάκη, στην κιθάρα ο Τάσος Γιαννούτσος, στο φλάουτο η Κωνσταντίνα Καλύβα και ο Φώτης Πλέσσας, στο κλαρινέτο ο Δημήτρης Τσαφαράς, στα τύμπανα και στα κρουστά ο Δημήτρης Βαρζαμπετιάν και ο Άλκης Τόμπουλος. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Δημήτρη Συκιά και της Μαρίας Μπιλικά ενώ οι χορογραφίες είναι της Δέσποινας Χουζούρη και της Μαρίας Μπιλικά.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects