ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Τοποθεσία : Γ Μαρίνα 

Ώρα έναρξης : 19:30

Με τεράστια χαρά σας περιμένουμε στο αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη και τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο με αφορμή τα 80 του πρώτα χρόνια ζωής!

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη μας πρώτη παράσταση που πραγματοποιήθηκε τονΙούνιο, έχουμε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε για μια ακόμα φορά τοαφιέρωμα που ετοίμασαν 130 παιδιά για τον αγαπημένη μας τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο με αφορμή τα γενέθλιά του.

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τέσσερα σχολεία, πάνω από 130 παιδιά, τέσσερις Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ένωσαν τα χέρια τους,τις ιδέες και την εθελοντική τους δράση για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός από τους πιο επιδραστικούς τραγουδοποιούς της Ελλάδας μας, του κυρίου ΔιονύσηΣαββόπουλου!


«Mέχρι τα ουράνια σώματα με πομπούς και με κεραίες φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα κι ιστορία οι παρέες»
Επειδή λοιπόν οι παρέες γράφουν ιστορίες και επειδή τα 1000 και πλέον παιδιά που εκπροσωπούνται από τα πέντε σχολεία της πόλης μας θέλουμε να είναι ΜΙΑ μεγάλη παρέα, σκεφτήκαμε να ενωθούμε κάτω από την ομπρέλα των τραγουδιών του Νιόνιου μας!

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η παράσταση – αφιέρωμα σε μερικά μόνο από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας, στην 3η Μαρίνα όπου πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις.


Κάθε Σύλλογος σε συνεργασία με δασκάλους μουσικής, εικαστικών και χορού θα παρουσιάσει τραγούδια του συνθέτη, δημιουργίες των παιδιών βασισμένες στα σκίτσα του Αλέξη Κυριτσόπουλου (βασικού συνεργάτη του Διονύση Σαββόπουλου),χορογραφίες, κείμενα από συνεντεύξεις του συνθέτη που θα «ενώνουν» τα τραγούδια μεταξύ τους «δένοντας» την παράσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και video με ευχές από έλληνες καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και πολλές ακόμα εκπλήξεις.Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.Τονίζοντας ότι είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που γίνεται μια τόσο μεγάλη παραγωγή σε επίπεδο διασυλλογικής συνεργασίας σχολείων, είναι εξαιρετικά σημαντικό να σας μεταφέρουμε τον μεγάλο μας ενθουσιασμό!

Άλλωστε...
Kι είτε με τις αρχαιότητες είτε με ορθοδοξίατων Eλλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία

Με εκτίμηση,
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των
7ου , 9ου , 12ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Γλυφάδας

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects