ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Τοποθεσία : Γ Μαρίνα 

Ώρα έναρξης : 20:30

Λίγα λόγια για το σωματικό θέατρο…

Τα βιωματικά εργαστήρια με τίτλο: «Σωματικό Θέατρο - Δραματοθεραπεία», χρησιμοποιούν ως εργαλείο την Υποκριτική και άλλες σχετικές μορφές Τέχνης ενισχύοντας τη δημιουργία, την αυτογνωσία-αυτοπαρατήρηση, την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων και την μοναδικότητα του κάθε ατόμου. 

Το θέατρο αποτελεί μια μορφή Τέχνης που λειτουργεί θεραπευτικά καλλιεργώντας την ενσυναίσθηση, τη συνεργασία και την ελευθερία της έκφρασης μέσα σε ένα πλαίσιο πλήρους αποδοχής και καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, το Σωματικό Θέατρο βοηθά στην αυτοβελτίωση, στην κοινωνικοποίηση, στην εμβάθυνση αλλά και στην ανακάλυψη του πραγματικού μας «εγώ» ενώ παράλληλα μπορεί να απολαμβάνει κανείς το αίσθημα ικανοποίησης που απορρέει από την δημιουργική διαδικασία. 

Το μάθημα Σωματικού Θεάτρου και Υποκριτικής με τίτλο «e-motions» της κας Πανοπούλου Μαρίας έρχεται να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την ευεργεσία και τη μαγεία του θεάτρου με σκοπό την απελευθέρωση του φυσικού και έμφυτου ταλέντου που έχουμε όλοι μας. Αυτό της «ύπαρξής» μας. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Σκηνοθεσία – χορογραφία - δραματοποίηση κειμένων - κινησιολογία : Πανοπούλου Μαρία 

Στην επιμέλεια κοστουμιών : Πανοπούλου Μαρία 

Κατασκευή κοστουμιών : Βαρβάτου Ελένη 

Σύλληψη οπτικοακουστικού υλικού : Πανοπούλου Μαρία 

Τεχνική επιμέλεια οπτικοακουστικού υλικού : Κουρμπόγλου Κωνσταντίνος 

Σεμινάρια physical theater - σωματικού θεάτρου: Συντόνισε και ανέλαβε εθελοντικά η Πανοπούλου Μαρία.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects