Χριστούγεννα 2019 στη Γλυφάδα μας

                                                                                                                Γλυφάδα,  16/12/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Χριστούγεννα στη Γλυφάδα

 

Η Γλυφάδα θα φορέσει τη στολή του Αη Βασίλη και θα υποδεχθεί τα Χριστούγεννα με κέφι, χορό και πολλή αγάπη. Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου όλη η πόλη θα είναι μια Γιορτή! Η «Κόκκινη Νύχτα» στις 21, η «Κόκκινη Κυριακή» στις 22, θα γεμίσουν χαρά μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τα καταστήματα στη Γλυφάδα θα παραμείνουν ανοικτά έως τα μεσάνυχτα και η πόλη θα γεμίσει κόκκινα γιορτινά σκουφάκια.

 

Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ ο κεντρικός εμπορικός δρόμος, η Αγγέλου Μεταξά, θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα, ενώ στις 4 θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία, την πλατεία Κατράκη, το Christmas Run. Ανδρες, γυναίκες και παιδιά ντυμένοι Αη Βασίληδες με στολή που θα τους δοθεί δωρεάν, θα συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου που θα τους μείνει αξέχαστος. Παρέλαση γιγαντομασκώτ και τυμπανιστών, σόου με νέον, άμαξες με άλογα και χιλιάδες κόκκινα μπαλόνια θα γεμίσουν το εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ το τρενάκι του Δήμου είναι στους δρόμους από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Η Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας θα χαρίσει υπέροχες μελωδικές στιγμές, ενώ στις 9 το βράδυ ο Χρήστος Δάντης θα δώσει τον δικό του ξεχωριστό τόνο στη βραδιά με μεγάλη συναυλία στην πλατεία Εσπερίδων.

 

Στις 22 Δεκεμβρίου το κέφι μεταφέρεται στην Άνω Γλυφάδα, με εκπλήξεις, χάπενινγκς και μεγάλη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στις 2 το μεσημέρι.

 

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και σας περιμένουμε όλους για να ανταλλάξουμε από κοντά ευχές για Καλά Χριστούγεννα. 

    

 

Ενημερωθείτε στο www.glyfada.gr/christmas2019

copyrights © 2022-2023 Evolution Projects