Βράβευση του Δήμου Γλυφάδας ως πρωτοπόρου στην ψηφιακή διακυβέρνηση

                                                                                                                Γλυφάδα,  19/12/2019

 

 

                                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Βράβευση του Δήμου Γλυφάδας ως πρωτοπόρου στην ψηφιακή διακυβέρνηση

 

 

 

Καθοριστικό χτύπημα στη γραφειοκρατία δίνει ο Δήμος Γλυφάδας και τιμήθηκε γι αυτό!  Ο θεσμός Bravo Awards, που συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια παρουσίας και δράσης, απένειμε στο Δήμο Γλυφάδας βραβείο για την πρωτοβουλία «Ψηφιακά Πιστοποιητικά με ένα “κλικ” για δημότες και επιχειρήσεις. Η “έξυπνη Γλυφάδα” μπήκε στη νέα εποχή».

Το βραβείο παρέλαβε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Παπάς, ο οποίος δήλωσε: «Ο Δήμος Γλυφάδας είναι πρωτοπόρος στην ψηφιακή εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται πλέον ηλεκτρονικά και οι δημότες αντί να περιμένουν στον γκισέ, ρυθμίζουν τις υποθέσεις τους από το σπίτι, το γραφείο ή ακόμη και την παραλία με ένα ‘κλικ’. Με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας, Γιώργου Παπανικολάου, έχουμε κάνει θεαματικά βήματα και συνεχίζουμε».

 

Ο Δήμος Γλυφάδας διακρίθηκε επίσης για την οργάνωση της συμμετοχής στον πυλώνα της Ανακύκλωσης, καθώς ήρθε πρώτος σε ψήφους από το κοινό, που έχει αγκαλιάσει τις πρωτοβουλίες οι οποίες δημιουργούν «κουλτούρα» Ανακύκλωσης.

 

 Ο θεσμός Bravo, που εδώ και μια δεκαετία υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι Οργανισμοί που συμμετέχουν στο Bravo αποτελούν τους «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης» -μιας φιλοσοφίας η οποία υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον- και με τις πρωτοβουλίες τους συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects