Ο Δήμος Γλυφάδας στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης

Μέτρα ανακούφισης για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στη Γλυφάδα:
50% μείωση τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων για το προσεχές διάστημα, 100% απαλλαγή για το προηγούμενο διάστημα που παρέμειναν κλειστές.
Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα πλησιάζει. Οι επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, κλπ.) θα αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πλήρη κανονικότητα, όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργούσαν μέχρι τον Φεβρουάριο.
"Ο Δήμος Γλυφάδας από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε επιχείρηση της πόλης μας. Το ίδιο θα συνεχίζουμε να κάνουμε αδιάλειπτα. Για όσο διάστημα τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως, μειώνουμε κατά 50% τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων που πληρώνουν. Επίσης, για όσο διάστημα παρέμειναν κλειστές θα υπάρξει πλήρης απαλλαγή χρέωσης", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
"Το μέτρο αυτό - απολύτως κοστολογημένο - θα εισαχθεί προς ψήφιση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και θα εφαρμοστεί άμεσα. Είμαστε δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση αυτή"

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects