22η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (22.6.2022)

Γλυφάδα,17/06/2022
Αρ.Πρωτ: 18100

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 22


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 22η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ.για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1. Λήψη απόφασης, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Προμήθεια συστημάτων και ειδικού εξοπλισμού για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και της διοικητικής - επιχειρησιακής ικανότητας του Δήμου, καθώς και την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας στο Δήμο Γλυφάδας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ψηφιακή Σύγκλιση», του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του ΥΠ.ΕΣ. (ΕΥΔΕ), για α) την αποδοχή των όρων της δανειακής σύμβασης και β) εκχώρηση εσόδων εκ μέρους του δικαιούχου σε περίπτωση μη ορθής και σύννομης χρήσης των πόρων του προγράμματος, με τον Oργανισμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, σχετικά με τη χορήγηση επενδυτικού δανείου για την εκτέλεση του εν λόγω έργου.

2. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 36589/14-12-2020 σύμβασης για την «Ομάδα E΄ που αφορά προμήθεια Βελτιωτικού πετρελαιοκίνησης τύπου AdBlue».

3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΫΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΘΟΛΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ»

4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας της ΟΜΑΔΑΣ A. «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» και της ΟΜΑΔΑΣ Γ. «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ»

5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης, δικαιολογητικών-τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ»

6. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της με αρ. 11/2022 Μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος δασοπυρόσβεσης και συστήματος θερμικών καμερών» 99.506,53€ (συμ/νου ΦΠΑ), (Χρηματοδότηση Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ΑΤ08)

7. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της με αρ. 7/2022 Μελέτης για τη διενέργεια διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εκχιονιστικών-πυροσβεστικών ημιφορτηγών 4Χ4 και προμήθεια υδροφόρου οχήματος» δαπάνης 434.000,00€ (συμ/νου ΦΠΑ) (Χρηματοδότηση Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ΑΤ08)

8. Ανάθεση υπόθεσης στo δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

9. Λήψη απόφασης για έγκριση της με αρ. 1360/2022 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

10. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

 

Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects