25η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (13.7.2022)

Γλυφάδα, 08/07/2022

Αρ.Πρωτ: 20804

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 25

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 13η Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ.για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού», με αρ.μελ.67/2017 που εκτελέστηκε από την εταιρεία κοινοπραξία Ν.&Σ. Γεωργακόπουλος και ΣΙΑ Ε.Ε.- ΔΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 3ου Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου «Συντήρηση Σχολείων» με αρ.μελ 182/2021 και την ανάδειξη οριστικού αναδόχου
  3. Εισηγητική έκθεση Α΄ εξαμήνου του έτους 2022 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «A. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Β. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY Γ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» και συγκεκριμένα για την ομάδα «Β. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY» σε συμμόρφωση της με αριθμ. 948/2022 απόφαση της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.

 

  1. Καταβολή έκτακτου χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου μας
  2. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (σχετ. η με αρ. Α958/2022 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά)

 

 

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

         Οικονομικής Επιτροπής

 

 

      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects