28η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (03.8.2022)

Γλυφάδα, 29/07/2022
Αρ.Πρωτ: 23513

Αριθμός Πρόσκλησης: 28


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄) μέσω Τηλεδιάσκεψης,την 3η Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ.για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικ. έτους 2022

2. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Δαπάνες λειτουργίας εφαρμογών «FIX MY CITY» και «FIX MY SCHOOL»

3. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ»

4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ»

5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση αεροϋποστηριζόμενου θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων»

6. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ».

 

7. Λήψη απόφασης επί του από 28/07/2022 Πρακτικού Διενέργειας της επαναληπτικής φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά την «Περισυλλογή ελαιολιπαντικών αποβλήτων πλοίων σύμφωνα με τις διατάξεις της υπό στοιχεία (ΕΕ) 2019/883 Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019, σχετικά με τις λιμενικές εγκαταστάσεις παραλαβής για την παράδοση αποβλήτων από πλοία, για την τροποποίηση της οδηγίας 2010/65/ΕΕ και την κατάργηση της οδηγίας 2000/59/ΕΚ».

8. Τροποποίηση όρων διακήρυξης για «Περισυλλογή Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων και μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής οχημάτων τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ)» εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γλυφάδας
9. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα
10. Λήψη απόφαση για εξωδικαστική επίλυση διαφοράς που αφορά πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού της Μαρίας Στεργιοπούλου σε απαίτηση της περί αποζημίωσης υλικών ζημιών του οχήματός της.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects