36η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (19.10.2022)

Γλυφάδα, 14.10.2022
Αρ.Πρωτ: 31063

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 36


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄) μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 19η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ»

2. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ»

3. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο : «ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ»

5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4830/2021»

 

6. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας της φανερής και προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας με τίτλο «Μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου»

7. Λήψη απόφασης περί αποδοχής των όρων και αίτησης χρηματοδότησης στην με Α.Π.: 7954/12-07-2022 Πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις Διαχείρισης της Χωριστής Συλλογής Αστικών Αποβλήτων σε Δήμους της Χώρας –Pay as you throw – Gain as you sort»
8. Σύσταση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την «Προμήθεια τεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού διαχείρισης αποβλήτων στα πλαίσια της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος Πληρώνω Όσο Πετάω (ΠΟΠ) στο Δήμο Γλυφάδας»

9. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

 

 

Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects