38η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (02.11.2022)

Γλυφάδα, 27.10.2022
Αρ.Πρωτ: 32715

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 38


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄) μέσω Τηλεδιάσκεψης,την 2α Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της απόδοσης λογαριασμού της διαχείρισης των ληφθέντων χρημάτων προς κάλυψη δαπάνης που αφορά τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στο Διεθνές συνέδριο με τίτλο «UrbanSCOPE – Urban Sustainable Mobility in focus: student education, community, involvement and participative planning» καθώς και την 5η συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του έργου (5th Steering Committee Meeting) που διεξήχθη στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2022

2. Λήψη απόφασης για κλείσιμο αδρανών τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου ή / και λογαριασμών για τους οποίους έχει παύσει ο σκοπός για τον οποίο συστάθηκαν

3. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ»

4. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ»

6. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας της φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά την «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ».

 

7. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (σχετ. η με αρ. Α468/2022 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά)
8. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

 

Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects