41η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (16.11.2022)

Γλυφάδα, 11.11.2022

Αρ.Πρωτ: 34482

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 41

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης,την 16η Νοεμβρίου  2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Έγκριση των όρων των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και των σχετικών όρων της διακήρυξης, για τη διενέργεια Διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας, πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Παροχή γενικών ιατρικών και ειδικών εξετάσεων δικαιούμενου προσωπικού»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Δαπάνες Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια  Διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Εξωραϊσμός ακτών Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Καταπολέμηση Πιτυοκάμπης (Thaumetopoea pityocampa), Βαμβακίασης (Marchalina hellenica) στα πεύκα του Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού»

 

  1. Κατάρτιση εκ νέου των όρων διακήρυξης περισυλλογής ελαιολιπαντικών αποβλήτων πλοίων σύμφωνα με τις διατάξεις της υπό στοιχεία (ΕΕ) 2019/883 Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 «σχετικά με τις λιμενικές εγκαταστάσεις παραλαβής για την παράδοση αποβλήτων από πλοία, για την τροποποίηση της οδηγίας 2010/65/ΕΕ και την κατάργηση της οδηγίας 2000/59/ΕΚ».

 

  1. ΄Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρων ταφής και κτιριακών υποδομών Νέου Κοιμητηρίου», αρ. μελ. 112/2017, που εκτελέσθηκε απο τον ανάδοχο «LATERN CONSTRUCTION COMPANY S.A.»

 

  1. Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκαταστάσεις και κατασκευές πεζοδρομίων», με αρ. μελέτης 72/2018

 

  1. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευές διακλαδώσεων αποχέτευσης ακαθάρτων» , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016

 

  1. Λήψη απόφαση για εξωδικαστική επίλυση διαφοράς που αφορά πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού του Ηλία Ανδρεόπουλου, σε απαίτησή του περί αποζημίωσης υλικών ζημιών του οχήματός του

 

  1. Λήψη απόφαση για εξωδικαστική επίλυση διαφοράς που αφορά πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού του Διονύσιου Ανδρωνά , σε απαίτησή του περί αποζημίωσης υλικών ζημιών του οχήματός του

 

  1. Λήψη απόφασης για την ανάθεση στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα της σύνταξης εισήγησης για την παροχή νομικής υποστήριξης σε αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου μας

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

 

 

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects