1η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (18.1.2023)

Γλυφάδα, 13.1.2023

Αρ.Πρωτ: 1631

Αριθμός Πρόσκλησης: 1

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 18η Ιανουαρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

                       

  1. Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος για προγραμματισμό προσλήψεων Δημοτικής Αστυνομίας για το έτος

 

  1. Λήψη απόφασης για την επιστροφή της πάγιας προκαταβολής οικον. έτους 2022 και απαλλαγή υπολόγου

 

  1. Λήψη απόφασης για τη σύσταση και διαχείριση πάγιας προκαταβολής έτους 2023

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης της σύμβασης, σχετικά με την προμήθεια με τίτλο «Λοιπές παροχές σε είδος (Γάλα)»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 490/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γλυφάδας και του ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) λόγω αλλαγής του τίτλου της μελέτης στο ορθό «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ Ι.Ε.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

 

  1. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα

 

  1. Ανάθεση στη συμβολαιογράφο Αθηνών Ελένη Κολιοπούλου της σύνταξης συμβολαιογραφικών πράξεων δανειστικού συμβολαίου για τη συνομολόγηση τοκοχρεολυτικού δανείου μεταξύ του Δήμου Γλυφάδας και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργων α) «Προμήθεια συστημάτων και ειδικού εξοπλισμού για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και της διοικητικής - επιχειρησιακής ικανότητας του Δήμου, καθώς και την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας στο Δήμο Γλυφάδας», και β) «Δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Γλυφάδας» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του ΥΠ.ΕΣ. (ΕΥΔΕ).

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση
  2. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη
  3. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects