3η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (08.02.2023)

Γλυφάδα, 03/02/2022

Αρ.Πρωτ: 4612

Αριθμός Πρόσκλησης: 3

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης,την 8η Φεβρουαρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

                       

  1. Λήψη απόφασης α) για την συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στο Συνέδριο με τίτλο «ERASMUS+ PROJECT ECOSTEAM (Cooperation to improve ECOlogical behaviours through IBL and STEAM methology) – 1st Project Meeting» που θα διεξαχθεί στην πόλη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023 β) για την έγκριση της εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης στους με Κ.Α. 00.6421 & 10.6422 πιστώσεις του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 και γ) για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής, προς εξόφληση της σχετικής δαπάνης
  2. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας, πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Δαπάνες Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας της πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας με τίτλο: «Παραχώρηση χρήσης μετ’ ανταλλάγματος των Κολυμβητικών Διαδρομών των πισινών του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Γλυφάδας

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Υπηρεσία Πρωτοβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου Κτιρίων Δήμου Γλυφάδας», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 308,96 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/προμήθειας με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 889,40 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

 

 

     Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΡΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects