4η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (15.02.2023)

Γλυφάδα, 10/02/2023

Αρ.Πρωτ: 5549

Αριθμός Πρόσκλησης: 4

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 15η Φεβρουαρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ.

     για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

                       

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Υπηρεσία Πρωτοβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου Κτιρίων Δήμου Γλυφάδας», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 308,96 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας / προμήθειας με τίτλο «Eργασίες ανακαίνισης των Κ.Ε.Π.» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 889,40 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της διαδικασίας (λόγω κατεπείγοντος) εκτέλεσης της προμήθειας «Αντιπαγετικού Αλατιού για την Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω ειδικών καιρικών συνθηκών»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας, πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Μίσθωση οχημάτων»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Παροχή γενικών ιατρικών και ειδικών εξετάσεων δικαιούμενου προσωπικού»

 

  1. Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση που αφορά πρόταση εξώδικου συμβιβασμού των George-William Cottrell, Natalia Cottrell και John Cottrell σε απαίτησή τους που αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3832/31-01-2023 αίτησή τους

 

 

       Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects