5η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (22.02.2023)

Γλυφάδα, 17.2.2023

Αρ.Πρωτ: 6335

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 5

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης,την 22α Φεβρουαρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

                       

  1. Εισηγητική έκθεση Δ΄τριμήνου του έτους 2022 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού

 

  1. Λήψη απόφασης συμπλήρωσης της με αρ. 4/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για τη σύσταση πάγιας προκαταβολής

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Παροχή γενικών ιατρικών και ειδικών εξετάσεων δικαιούμενου προσωπικού»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΛΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΞΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια Διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας /εργασίας με τίτλο «ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 669.972,00 € (συμπ. ΦΠΑ).

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

 

  1. Ακύρωση δημοπρασίας εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται εντός του υπ΄αρ. 160 Ο.Τ. Δήμου Γλυφάδας μεταξύ των οδών Αγησιλάου, Αλκιβιάδου και Λεωφ. Βουλιαγμένης

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Αικατερίνη Βινιεράτου

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

 

 

                                                            Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects