9η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (31.03.2023)

Γλυφάδα, 27.3.2023

Αρ.Πρωτ: 10710

Αριθμός Πρόσκλησης: 9

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης,

την 31η Μαρτίου  2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

           

  1. Κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού», συνολικής, κατά τον προϋπολογισμό της υπ’αριθμ. 39/2023 μελέτης, δαπάνης 2.122.434,19 (συμπ/νου Φ.Π.Α.), (Χρηματοδότηση Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας)

 

  1. Έγκριση των όρων των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και των σχετικών όρων της διακήρυξης, για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Κατακόρυφης Σήμανσης», δαπάνης 123.670,20 (συμπ/νου Φ.Π.Α.),  (Χρηματοδότηση Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας)

 

  1. Έγκριση των όρων των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και των σχετικών όρων της διακήρυξης, για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συστημάτων και ειδικού εξοπλισμού για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και της διοικητικής - επιχειρησιακής ικανότητας του Δήμου, καθώς και την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας στο Δήμο Γλυφάδας», δαπάνης 74.400,00 (συμπ/νου Φ.Π.Α.),  (Χρηματοδότηση Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ΑΤ08)

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

 

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση απόδοσης λογαριασμού της διαχείρισης των ληφθέντων χρημάτων προς κάλυψη δαπανών που αφορούν τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στο Συνέδριο με τίτλο «ERASMUS+ PROJECT ECOSTEAM (Cooperation to improve ECOlogical behaviours through IBL and STEAM methology) – 1st Project Meeting» που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023

 

  1. Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση που αφορά πρόταση εξώδικου συμβιβασμού των George-William Cottrell, Natalia Cottrell και John Cottrell σε απαίτησή τους που αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 8994/13.3.2023 αίτησή τους

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στo δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Aικατερίνη Βινιεράτου

 

 

 

    Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects