11η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (28.4.2023)

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γλυφάδα, 24.4.2023

Αρ.Πρωτ: 13739

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

ΤΜΗΜΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πληροφορίες: Ε.Αμπέρτου /Δ.Δημητροπούλου                                                                       

ΤΗΛ. : 213 2025233 /232

e-mail: grammateiads@glyfada.gr

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 11
      ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής    Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 28η Απριλίου 2023, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:


1. Εισηγητική έκθεση Α΄τριμήνου του έτους 2023 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού 
2. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π»
3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
5. Ορισμός συμπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Παροχής γενικών υπηρεσιών/εργασιών για τον Διεθνή Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
6. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδικών πληροφοριακών συστημάτων και λογισμικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID – 19 στο Δήμο Γλυφάδας (ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ - ΑΤ08 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ)», προϋπολογισθείσας δαπάνης 147.579,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%) 
7. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ», προϋπολογισθείσας δαπάνης 154.380,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%), 
8. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 354.144,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%).
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση της διαδικασίας (λόγω κατεπείγοντος) για εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
10. Λήψη απόφασης για αποδοχή, συνολικού ποσού 128.450,00 € , που αντιστοιχεί στο Δήμο μας από την Κατανομή Κεντρικών Αυτοτελών  Πόρων (Κ.Α.Π.) έτους 2023  (Β΄κατανομή 2023) για την κάλυψη  λειτουργικών αναγκών των  σχολείων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, και κατανομή και διάθεση του ποσού, μετά τις σχετικές κρατήσεις προς απόδοσή του στις oικείες  Σχολικές  Επιτροπές
11. Αποδοχή χρηματικού ποσού 50.000,00 € που αντιστοιχεί στο Δήμο μας από επιχορήγηση έτους 2023 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2023 για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
12. Λήψη  απόφασης περί αποδοχής των όρων και αίτησης χρηματοδότησης στην με  Α.Π.:ΥΠΕΝ/ΓρΓΓΦΠΥ/10396/253 30-01-2023 Πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Πρόγραμμα «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»
13. Λήψη απόφασης για την εξωδικαστική επίλυση διαφοράς που αφορά σε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Σκληράκη Χρήστου , σε απαίτησή του περί αποζημίωσης των υλικών ζημιών του οχήματός του
14. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (σχετ. η με αρ. υπ’ αριθμ. Α358/2023 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά)

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects