12η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (4.5.2023)

Γλυφάδα, 28.4.2023

Αρ.Πρωτ: 14663

 

Αριθμός Πρόσκλησης: 12

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

 

 

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 4η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια διάρκειας πέντε (5) μηνών

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

 

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ», προϋπολογισθείσας δαπάνης 380,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%).

 

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΧΡ/ΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΡΙΤΣΗΣ - ΑΞ. ΠΡ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΤ 04)» προϋπολογισθείσας δαπάνης 315.142,87 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%).  

 

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», προϋπολογισθείσας δαπάνης 000,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

 

  1. Λήψη απόφασης για αποδοχή επιχορήγησης ποσού 1.200,00 € που αντιστοιχεί στο Δήμο μας από την Κατανομή Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π) για την κάλυψη μέσω της Σχολικής  Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων, στις οποίες διεξήχθη ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022)

 

 

 

 

 Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects