15η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (25.5.2023)

Γλυφάδα, 19.5.2023

Αρ.Πρωτ: 17004

Αριθμός Πρόσκλησης: 15

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,
την 25η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ»

2. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ»

3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Γλυφάδας(Χρημ/ση Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ –Αξ. Πρ. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ-ΑΤ08(υπ.1)»

4. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ», προϋπολογισθείσας δαπάνης 173.798,40€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

5. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 18.600,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%)

6. Λήψη απόφασης επί του από 16/05/2023 Πρακτικού Διενέργειας της επαναληπτικής φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά την «Περισυλλογή ελαιολιπαντικών αποβλήτων πλοίων σύμφωνα με τις διατάξεις της υπό στοιχεία (ΕΕ) 2019/883 Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης Απριλίου2019 « σχετικά με τις λιμενικές εγκαταστάσεις παραλαβής για την παράδοση αποβλήτων από πλοία, για την τροποποίηση της οδηγίας 2010/65/ΕΕ και την κατάργηση της οδηγίας 2000/59/ΕΚ».

7. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» και συγκεκριμένα για την Α.«ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ( ΕΣΗΔΗΣ 186739)»

8. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (σχετ. η με αρ. 3183/23 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών)

9. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου

10. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

11. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

12. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

13. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

14. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Αικατερίνη Βινιεράτου

15. Ανάθεση υπόθεσης στo δικηγόρο Αθηνών κ. Kων/νο Μυριούνη

 

 

 

     Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

 

   ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects