Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15)
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 10 π.μ. – 4 μ.μ.
Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που διοργανώνεται από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Αυτό το Σάββατο, το Δημαρχείο Γλυφάδας θα πλημμυρίσει αγάπη για τους μαθητές των περιοχών που δοκιμάζονται.
«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά, που βρίσκονται στο μυαλό μας συνεχώς. Η πολύ δύσκολη σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει στα σχολεία της Θεσσαλίας, ευχόμαστε όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη και κατά τη διάρκειά της να αρχίσει και πάλι να ξεπροβάλλει η ελπίδα, να ανθίζει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, απευθύνοντας κάλεσμα στους κατοίκους της πόλης μας να ανταποκριθούν και σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως πράττουν κάθε φορά.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.
Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Τη δράση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects