43η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (21.12.2023)

Γλυφάδα, 15/12/2023

Αρ.Πρωτ: 41985

Αριθμός Πρόσκλησης: 43

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

              Επιτροπής

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 21η Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 3.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2023
  2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2023
  3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας, πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας» και συγκεκριμένα για τις ομάδες Δ και Ε»  σε συμμόρφωση της με αριθμ.726/2023 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)  απόφαση της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.
  4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ»
  5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΡΟΣ ΤΑΦΗ) ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟ)»
  6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής των όρων και αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της με Α.Π.19636/25-10-2023 Προκήρυξης του Προγράμματος κρατικών ενισχύσεων του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων» της Δράσης «Τουριστική Ανάπτυξη» με κωδικό 16931 του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΕΣΑΑ), η οποία εντάσσεται στον Πυλώνα 4 «Ιδιωτικές Επενδύσεις και Μετασχηματισμός της Οικονομίας» και ειδικότερα στον Άξονα 4.6 του σχεδίου «Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας

 

 

κύριων κλάδων οικονομίας της χώρας» και η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Facility – RRF) με τη μορφή επιχορήγησης.

  1. Συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια ειδών στα πλαίσια υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στην με Α.Π.19636/25-10-2023 Προκήρυξη του Προγράμματος κρατικών ενισχύσεων του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων» της Δράσης «Τουριστική Ανάπτυξη» με κωδικό 16931 η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Facility – RRF) με τη μορφή επιχορήγησης
  2. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα Δήμητρα-Ράλλη
  3. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα Δήμητρα-Ράλλη
  • Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Αικατερίνη Βινιεράτου
  • Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη
  • Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη
  • Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

 

                

 

                              Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

         Οικονομικής Επιτροπής

       

 

 

        ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

 

                                   

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects