Στην πρώτη του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έκοψε τη βασιλόπιτα

Με την κοπή της βασιλόπιτας, η οποία ευλογήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιο ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας, το οποίο συνήλθε για πρώτη φορά χθες με τη νέα του σύνθεση, υπό τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Στη θέση της Προέδρου η Δημοτική Σύμβουλος Δαφνούλα Χαρίση - Μπίλια, η οποία ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα.
«Καλή θητεία, δημιουργική και ευλογημένη» ευχήθηκε ο Δήμαρχος στο Σώμα, ενώ αντηλλάγησαν ευχές μεταξύ Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
Τα πρώτα κομμάτια της βασιλόπιτας έκοψαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αντώνιος και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ακολούθως οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης "Η Γλυφάδα μας ενώνει" Ευστάθιος Γεωργούλας και "Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας" Αλέξης Στεφανίδης, στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας Κώστας Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα κομμάτια η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας Δαφνούλα Χαρίση - Μπίλια.
Το φλουρί -στο οποίο αντιστοιχούσε ένα γούρι- έπεσε στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού και συνοδεύθηκε από τις ευχές όλων για μια χρονιά τυχερή και δημιουργική.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects