Ομάδες Ενδυνάμωσης Γυναικών Δωρεάν στο Δήμο Γλυφάδας

Από Δευτέρα 8 Απριλίου και κάθε 2η Δευτέρα
ΚΑΠΗ Καραχάλιου @6:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Στο πλαίσιο των δράσεων για τη Γυναίκα που υλοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, τo Τμήμα Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου διοργανώνει Ομάδες Ενδυνάμωσης Γυναικών.
Στη σύγχρονη πραγματικότητα μια γυναίκα καλείται να εναλλάσσει διαρκώς κοινωνικούς ρόλους (μητέρα, εργαζόμενη, κόρη, σύντροφος, γιαγιά), χωρίς να έχει συχνά χρόνο για τον εαυτό της. Οι πολλαπλοί αυτοί ρόλοι μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινότητα και την ψυχική της διάθεση. Είναι, λοιπόν, ανάγκη να εκφραστούν με βιωματικούς όρους οι τρόποι με τους οποίους βιώνονται οι καινούριες αυτές συνθήκες, ώστε ενεργά να επαναπροσδιοριστούν οι σχέσεις με τον εαυτό, οι σύνθετες ανάγκες των γυναικών, καθώς και οι κοινωνικές τους σχέσεις σε όλα τα πεδία. Μέσα από το μοίρασμα σκέψεων και συναισθημάτων, δίνεται στις γυναίκες η ευκαιρία να συζητήσουν για τα καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν από τους πολλαπλούς ρόλους που αναλαμβάνουν.
Οι ομάδες έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον, έναν χώρο μοιράσματος συναισθημάτων και εμπειριών και απευθύνονται σε γυναίκες του Δήμου Γλυφάδας.
Τον συντονισμό του προγράμματος έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά. Ο συντονισμός της κάθε ομάδας θα γίνεται από τις ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας Ευτυχία Παπαδοπούλου και Ίριδα Παναγιωτοπούλου.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει 5 συναντήσεις διάρκειας δυο ωρών, που θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπέντε ημέρες, με έναρξη την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, κατά τη διάρκεια απογευματινών ωρών.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 2η Δευτέρα και ώρα 18:00 – 20:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καραχάλιου του Δήμου Γλυφάδας.
Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τις ψυχολόγους Ευτυχία Παπαδοπούλου και Ίριδα Παναγιωτοπούλου,στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας 210 9647021, εσωτ.1.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/...

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects