Εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους οι «μικροί ηθοποιοί» του 6ου ΓΕΛ Γλυφάδας

Με μοναδικό τρόπο, με ταλέντο και με πολλή αγάπη μετέφεραν στη σκηνή το θεατρικό έργο «Μανδραγόρας» του Νικολό Μακιαβέλλι οι μαθητές του 6ου Γενικού Λυκείου Γλυφάδας, ενός σχολείου που έχει παράδοση στη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων. Ήταν μια εξαιρετική παράσταση, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ.Μερκούρη».
Με την αμέριστη στήριξη των αρμοδίων Αντιδημάρχων, Παιδείας Γεωργίας Βαμβακερού και Πολιτισμού Στέλιου Κουρουπάκη, καθώς και της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρίας Καράμπελα - Καραβουσάλη, με τη βοήθεια και τη θερμή συμπαράσταση της Διευθύντριας του 6ου Γενικού Λυκείου και των καθηγητριών Σίσσυς Σπηλιωτοπούλου και Πέγκυς Μπάκουλα, οι «μικροί ηθοποιοί» διέπρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Τη σκυτάλη παίρνουν μεθαύριο οι μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Γλυφάδας, με το έργο «Αχ, αυτά τα φατνάσματα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, που παρουσιάζουν την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ.Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects