«Θεραπευτική Άσκηση, Αυτοφροντίδα και Ποιότητα Ζωής»

ΔΕΑΠ Γλυφάδας :
«Θεραπευτική Άσκηση, Αυτοφροντίδα και Ποιότητα Ζωής»
Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 @7:00 μ.μ.
Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ.Μερκούρη»
Είσοδος Ελεύθερη
Η καλή υγεία και η ευεξία και, κατ’ επέκταση, η ποιότητα ζωής, σε μεγάλο βαθμό μπορούν να επιτευχθούν αλλάζοντας απλές, καθημερινές συνήθειες. Η επαφή με τη φύση, η άσκηση, η σωστή διατροφή, η διαχείριση του στρες και καθημερινές πρακτικές αυτοφροντίδας στη ζωή, είναι κάποιες από αυτές. Σήμερα, στην επιστημονική διάλεξη της Ομότιμης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή, Δήμητρας Κουτσούκη, θα αναλυθούν κι άλλες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Η διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο του εαρινού εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας, θεσμό τον οποίο ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι για τη λειτουργία του είναι κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ορέστης Τσάγκλας. Στη συντονιστική επιτροπή μετέχουν επίσης οι διδάκτορες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκπαιδευτικοί Δήμητρα Μόσχου και Όλγα Δοξοπούλου.
Τα μαθήματα - διαλέξεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» συνήθως Δευτέρες, εκτός εξαιρέσεων οι οποίες αναγράφονται στο πρόγραμμα. Η διάρκειά τους είναι μιάμισης ώρας, από τις 7:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024. Κατά τη λήξη κάθε εξαμήνου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθούν το σύνολο των μαθημάτων - διαλέξεων, με δικαίωμα δύο απουσιών ανά εξάμηνο.
Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών του εαρινού εξαμήνου πατήστε εδώ: https://glyfada.gr/index.php/home/page/deappage

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: