20η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής (20.05.2024)

Γλυφάδα, 16/05/2024

Αρ.Πρωτ: 15762

Αριθμός Πρόσκλησης: 20

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Δημοτικής  

                        Επιτροπής

 

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15, την 20η Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 1.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης, δικαιολογητικών-τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 21-05-2024»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2024

 

  1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024

 

  1. Λήψη απόφασης για την εξωδικαστική επίλυση διαφοράς που αφορά σε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού της κας Δράκου Μαρίας σε απαίτησή της περί αποζημιώσεως υλικών ζημιών λόγω πτώσης δέντρου

 

 

 

H Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Δημοτικής  Επιτροπής

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects