27η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής (03.07.2024)

Γλυφάδα, 28/06/2024

Αρ.Πρωτ: 21708

Αριθμός Πρόσκλησης: 27

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Δημοτικής  

                        Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15, την 3η Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα

 

  1. Λήψη απόφασης για την κατανομή των εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού μερικής ή/και πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου μας, για το έτος 2024 – 2025

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2024

 

  1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης, δικαιολογητικών-τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩΝ  ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕΛΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ»

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.6471.0002 πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024 με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)»

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση α) της προσφυγής στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω αποκλειστικότητας και β) των όρων των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης που αφορά «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)»

 

  1. Έγκριση σύναψης 1ης Σ.Σ.Ε. λόγω αύξησης του κονδυλίου των απολογιστικών, έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» υποέργο 1

 

  1. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ’ αριθμ. 983/2024 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς

 

  1. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ’ αριθμ. 769/2024 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών

 

 

 

 

 

 

H Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Δημοτικής  Επιτροπής

 

 

   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects