Καλοκαιρινά μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας και Αγίου Δημητρίου

Στην παραλία της Γλυφάδας, που διαμορφώθηκε με πολλή φροντίδα από τον Δήμο, ώστε να είναι πιο λειτουργική, με περισσότερη σκιά και όλες τις απαιτούμενες παροχές και ευκολίες, ξεκίνησαν σήμερα τα θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των έξι ΚΑΠΗ της Γλυφάδας και των πέντε ΚΑΠΗ του Αγίου Δημητρίου, τα οποία φιλοξενούνται για πρώτη φορά φέτος στην πόλη μας, κατόπιν συνεννόησης του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου με τον Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Στέλιο Μαμαλάκη.
«Είναι μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στην παραλία μας τους κατοίκους ενός γειτονικού μας Δήμου μαζί με τους συμπολίτες μας από τη Γλυφάδα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δήμαρχο Στέλιο Μαμαλάκη για τη συνεργασία μας. Η παρέα είναι όμορφη και μεγάλη, η παραλία μας κατάλληλα διαμορφωμένη και θα περάσουμε όλοι μαζί ευχάριστες στιγμές. Κάνουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους “γονείς μας” εδώ στη Γλυφάδα, τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στους γείτονές μας του Αγίου Δημητρίου. Καλό καλοκαίρι σε όλους, είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, για ο,τιδήποτε χρειάζεστε», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
«Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για την προσφορά και τη στήριξη! Με τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην προσβασιμότητα των δημοτών σε δραστηριότητες αναψυχής», τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης, ο οποίος επισκέφθηκε κ. Παπανικολάου στο γραφείο του και συζήτησαν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος «Δωρεάν θαλάσσια μπάνια στην πλαζ Γλυφάδας», το οποίο υλοποιείται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Ο Δήμος Γλυφάδας παρέχει δωρεάν καρέκλες και ομπρέλες στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Με φροντίδα του Αντιδημάρχου Πόλης και Καθημερινότητας Νίκου Τσαμπίρα ο χώρος στη Γ’Μαρίνα διαμορφώθηκε κατάλληλα, με ξύλινους διαδρόμους, μεγάλες ομπρέλες με ξύλινα τραπεζάκια και επιπλέον ντους, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του λουομένων. Δίπλα στα μέλη των ΚΑΠΗ βρίσκεται συνεχώς ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Νικάκης, ο οποίος φροντίζει ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, με τη συνδρομή του Προϊσταμένου της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου Γλυφάδας Τάσου Γουναρίδη, που μεριμνά για ο,τιδήποτε χρειάζεται. Υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας βρίσκονται πάντα εκεί και βοηθούν τους ηλικιωμένους κατά την είσοδο και έξοδο από τη θάλασσα, ενώ μόλις φθάνουν με τα πούλμαν τους προσφέρουν κρύο νερό. Τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Θανάσης Μπαμπάνας.
Μαζί με τα μέλη των ΚΑΠΗ των δύο Δήμων, ήταν σήμερα και ένα ζευγάρι Ελλήνων από το ΚΑΠΗ του Σίδνεϊ ! Μόνιμοι κάτοικοι Αυστραλίας από τη δεκαετία του ΄60 ήρθαν φέτος στη Γλυφάδα να κάνουν τα μπάνια τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι !

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects