Έκτακτη ανακοίνωση για αναβολή εκδήλωσης

Έκτακτη ανακοίνωση για αναβολή εκδήλωσης

Αναβάλλεται λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ για βροχοπτώσεις, η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση του Καραγκιόζη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Το θέατρο σκιών θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο, 6 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο, ίδια ώρα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Summer Kids Festival Γλυφάδας, όπως είναι αναρτημένο στο site, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το παιδικό φεστιβάλ γνωρίζει μεγάλη απήχηση, δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους που ζουν κάθε βράδυ υπέροχες στιγμές. Με θετική διάθεση, με φίλους, με ενθουσιασμό.

"Ένα τεράστιο καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ; Όχι ακριβώς: Οι εικόνες που βλέπετε είναι το Summer Kids Festival του Δήμου Γλυφάδας, που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τους μικρούς μας φίλους από την πρώτη μέρα!

Η πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τις οικογένειες της Γλυφάδας μας στην πρωτοβουλία μας αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δίνει μια ποιοτική και ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά τις εβδομάδες μετά το κλείσιμο των σχολείων, που τόσο την έχουν ανάγκη", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

"Μπείτε και στο https://glyfada.gr/index.php/home/kidsfestival2024 για να δείτε όλο το πρόγραμμα.

Σε λίγες μέρες ξεκινά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 για Καραγκιόζη και παιδικό θέατρο και στις 7:30 για κουκλοθέατρο) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Σας περιμένουμε όλες και όλους"

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects