Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Έλα να συμμετάσχεις και εσύ

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί για το πλήθος των ζωντανών οργανισμών που υπάρχουν κάτω από τα πόδια μας; Ποια πλασματάκια μπορεί να ζουν και να αναπτύσσονται μέσα στο μαλακό χώμα;

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου,

η Δημοτική Βιβλιοθήκη μας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης, με θέμα: "Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω..."

Σήμερα μάθαμε να παρατηρούμε και να θαυμάζουμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας, αλλά και να ανακαλύπτουμε την αξία της ζωής, όσο μικρή και αν μας φαίνεται.

Η εμψυχώτρια των δράσεων Εμμανουέλα Αργυροπούλου, παρακίνησε τα παιδιά να αξιοποιήσουν όλες τις πληροφορίες που άντλησαν και να δημιουργήσουν υπόγειες πολιτείες με υλικά της φύσης, με ρολά, κουτιά, χρώματα και φαντασία!

Ποιος θα σώσει τη Γνώση φέτος το καλοκαίρι;

Σε αυτή την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με συμμάχους τα δέντρα, τα σύννεφα και τη σελήνη, ταξιδεύουμε από τη Γη ως τον ουρανό, περιπλανιόμαστε μέσα στο σύμπαν και κάνουμε τον δικό μας Γύρο του Κόσμου, ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη!

Μοναδική αποστολή μας η διάσωση της Γνώσης!

Καθώς ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος, τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScHPhwzeZs.../viewform...

Οι συμμετέχοντας λαμβάνουν email επιβεβαίωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων, μοιραζόμαστε τις αναγνωστικές εμπειρίες τους στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα #ΚΕ2024gr και #forEBEr #GlyfadaLibrary

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects