Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του Summer Camp Γλυφάδας

Με πυροτεχνήματα, μουσική και χορευτικές παραστάσεις από τα παιδιά, έγινε στο χώρο εκδηλώσεων της 3ης Μαρίνας η τελετή λήξης του Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας, του οποίου το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε και συμπληρώνονται πέντε εβδομάδες δημιουργικής καλοκαιρινής απασχόλησης.
Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Παιχνίδια. Μια εμπειρία συναρπαστική, μια δραστηριότητα που όλοι έχουν λατρέψει. Το εγχείρημα ξεκίνησε στην πρώτη θητεία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και έγινε θεσμός!
«Το θερινό καμπ του Δήμου μας είναι γεμάτο παιχνίδι, αθλήματα, γνώσεις, εκπλήξεις, εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις. Τα παιδιά της Γλυφάδας μας που συμμετέχουν σε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι, γεμίζουν με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό τις μέρες μεταξύ των μαθημάτων και των διακοπών. Νιώθω ότι μπορέσαμε και αυτή τη χρονιά να προσφέρουμε κάτι χρήσιμο στις οικογένειες της πόλης μας και σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι σε όλους».

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects