Αυλαία σήμερα για τις Εκθέσεις των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Γλυφάδας

Με την Έκθεση Φωτογραφίας ολοκληρώνεται απόψε, στις 10:00 μ.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο, η παρουσίαση του έργου των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Γλυφάδας και το ραντεβού ανανεώνεται για το φθινόπωρο στα θρανία. Πέντε Σαββατοκύριακα δημιουργίας, από τις 15 Ιουνίου μέχρι σήμερα, με πολύ αξιόλογο έργο και πάρα πολύ κόσμο.
Κέντημα-Κοπανέλι-Μακραμέ, Εικαστικά Ενηλίκων, Κόσμημα, Θέατρο, Φωτογραφία. Όλη τη χρονιά, συμπολίτες μας κάθε ηλικίας επένδυσαν δημιουργικά το χρόνο τους, μαθαίνοντας μία τέχνη που αγαπάνε. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους αποτελεί κίνητρο για ακόμη περισσότερους, να επιλέξουν από το φθινόπωρο μία ασχολία που θα γεμίζει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους και θα τους προσφέρει ευχαρίστηση.
«Πολλά συγχαρητήρια σας αξίζουν, καμαρώνουμε τα έργα σας και είμαστε περήφανοι για τις επιλογές σας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που μέσα από αυτές τις δραστηριότητας έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τόσο αξιόλογη δουλειά, συγχαρητήρια σε εσάς και στους δασκάλους σας. Ο Δήμος Γλυφάδας θα συνεχίσει με πολλή αγάπη να στηρίζει τέτοιες κοιτίδες πολιτισμού και δημιουργίας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Τον συντονισμό όλου του εγχειρήματος έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ο οποίος ήταν συνεχώς παρών, μαζί με την Προϊσταμένη Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας Φιλάνθη Αγγελάκου. Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μαζί με πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας επισκέφθηκαν τις Εκθέσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θαύμασαν τις υπέροχες δημιουργίες και ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι σε όλους».

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects