Μια βραδιά «σαν παλιό σινεμά» με τραγούδια διαχρονικά και υπέροχα 

Ένα μουσικό υπερθέαμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας! Υπέροχη βραδιά χθες, που δεν ήθελες να τελειώσει. Ήταν όλοι καταπληκτικοί ! Τραγούδι, πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, ακορντεόν, σαξόφωνο, πολύς χορός πάνω στη σκηνή, κέφι, χειροκροτήματα. Ένα όνειρο ! Το Φεστιβάλ Γλυφάδας, ο θεσμός που καθιέρωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, γράφει και φέτος ιστορία!
«Απόψε θα έχουμε μία πολύ ποιοτική βραδιά, με τους καθηγητές και τους σπουδαστές του Ωδείου Γλυφάδας, σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και σας ευχαριστούμε για τα τρόφιμα και τα φάρμακα που προσφέρετε, αντί εισιτηρίου, στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας», τόνισε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για το Ωδείο Ελένη Καράχου – Σκούταρη. Υπεύθυνος του συνόλου των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ο οποίος ήταν επίσης παρών μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού, τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Λεβετσοβίτη και Σάσα Πατεράκη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Μπέσσυ Αργυράκη.
- Διδασκαλία φωνητικής: Δήμητρα Δανιήλ.
- Πιάνο - Διασκευές τραγουδιών: Γιώργος Πανταλός.
- Κιθάρα - Μπουζούκι: Δημήτρης Μαργαρίτης.
- Ακορντεόν: Κωνσταντίνος Μουσκοϊδης.
- Σαξόφωνο: Κατερίνα Δάφνη.
- Επιμέλεια προγράμματος: Δήμητρα Δανιήλ - Γιώργος Πανταλός.
--«Στους 2 τρίτος … χωρεί» - ΘΕΑΤΡΟ απόψε στην 3η Μαρίνα
H θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος… χωρεί», σε κείμενο-σκηνοθεσία του Σταύρου Νικολαΐδη, έρχεται απόψε στη Γλυφάδα μας, πάντα με ελεύθερη είσοδο !
 ️Λίγα λόγια για την παράσταση 
Ο Ντίνος! Ο εραστής της Μίνας, καθώς και άλλων γυναικών, βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης, κουρασμένος από τη ρηχή και ακόλαστη ζωή του.
Ο Σπύρος! Ο αρρωστοφοβικός, απατημένος σύζυγος που έρχεται να σκοτώσει τον Ντίνο για να αποκαταστήσει την τάξη. Η Μίνα! Η ερωμένη του πρώτου και σύζυγος του δεύτερου, που κάνει τους άντρες να γίνονται μπροστά της απολογητικοί σαν παιδιά που τα τσάκωσες να κάνουν σκανδαλιά.
Ο Αντρέας! Ο εξαγριωμένος, πλην όμως μπερμπάντης, σύζυγος της Βικτώριας, μιας άλλης κατάκτησης του Ντίνου, που έρχεται κι αυτός με δολοφονικές διαθέσεις και διακόπτει το παράδοξο ερωτικό τρίγωνο. Η Βικτώρια! Η νεαρή σύζυγος του Αντρέα, απογοητευμένη από τις ατασθαλίες του άντρα της βρίσκει αποκούμπι στον Ντίνο.
Κι ένας αστυνόμος! Διφορούμενη προσωπικότητα, που έρχεται να συλλάβει έναν δολοφόνο, όμως δυσκολεύεται να ξεχωρίσει ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα.
-Είναι ποτέ δυνατόν ένας απατημένος σύζυγος να συμπαθήσει τον εραστή της γυναίκας του;
-Και πόσο πιστός μπορεί να είναι ένας άντρας που δεν ικανοποιείται με τίποτα;
-Πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα να κουμαντάρει δύο άντρες;
-Και τι γίνεται όταν στο παιχνίδι μπλέκεται ακόμα ένα ζευγάρι;
-Τελικά, στους 2 χωράει και τρίτος ή μήπως η επανάσταση του καταπιεσμένου συζύγου ανατρέψει τα πάντα;
Μία θεότρελη κωμωδία χαρακτήρων για την αιώνια διαμάχη των δύο φύλων στην μετα-covid εποχή. Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι γάτας και ποντικού που οι συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές σε κάνουν να ξεχνάς ποιος είναι η γάτα και ποιος ο ποντικός.
-- Μετά το τέλος της παράστασης, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δύο δρομολόγια:
- ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.
- ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.
- Ο Καραγκιόζης κυνηγός φαντασμάτων στην πλατεία Μακεδονίας
Θέατρο Σκιών για παιδιά στις 8:00 μ.μ. σήμερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Kids Festival που εξελίσσεται παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
- Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ -για παιδιά και ενήλικες- στο www.glyfada.gr/festival

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects