Μια ξεκαρδιστική κωμωδία χάρισε άφθονο γέλιο στους θεατές

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση, μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολύ καλές ερμηνείες παρακολούθησαν χθες οι θεατές στο παραλιακό θέατρο της 3ης Μαρίνας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.
Ήταν και αυτή τη βραδιά όλα άρτια οργανωμένα, ο κόσμος γέλασε πολύ, ευχαριστήθηκε, χειροκρότησε με την ψυχή του τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, οι καιρικές συνθήκες ήταν κατά το δυνατόν ευνοϊκές, εν μέσω καύσωνα, με το ζεστό αεράκι της θάλασσας να μειώνει κάπως τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Αυτές οι βραδιές στην πόλη μας αποτελούν τονωτικές ενέσεις στην καυτή καθημερινότητα.
Την πολύ όμορφη θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος … χωρεί», σε κείμενο - σκηνοθεσία του Σταύρου Νικολαϊδη, παρακολούθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Γιώργος Γκρίλλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού -καθ΄ύλην αρμόδιος για τον συντονισμό των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας- Στέλιος Κουρουπάκης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσακίρης.

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects