32η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής (24.07.2024)

Γλυφάδα, 19.07.2024

Αρ.Πρωτ: 25190

Αριθμός Πρόσκλησης: 32

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Δημοτικής  

                      Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,την 24η Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 

1. Λήψη απόφασης για την αποστολή αιτημάτων για την πρόσληψη Πτυχιούχων φυσικής αγωγής (Π.Φ.Α) στα προγράμματα Άθλησης για Όλους, περιόδου 2024-2025

2. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων της πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου του Δήμου Γλυφάδας, έτους 2024, υπό τη μορφή αντιτίμου

3. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης με α/α 119/2024 και των τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ Ι.Ε.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ» συνολικής δαπάνης 576.699,29 € (συμπεριλ. Φ.Π.Α.)

4. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2024

5. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024

6. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ «FIX MY CITY» ΚΑΙ «FIX MY SCHOOL»

7. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ»

8. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

9. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΘΡΩΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΆΛΣΟΥΣ ΑΙΞΩΝΗΣ»

10. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ»

11. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»

12. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ»

13. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/προμήθειας με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑΦΩΝ-ΕΚΤΑΦΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

14. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα

15. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών Αικ.Βινιεράτου

 

 

H Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Δημοτικής Επιτροπής

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects