ανάρτηση-ορθή επανάληψη 14ης ΔΣ (24.07.2024)

Ορθή επανάληψη Γλυφάδα, 19.07.2024

Aρ. Πρωτ: 25196

Αριθμός Πρόσκλησης :14

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

 

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,
Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρουτου Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,την  24η Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 8.00 μ.μ.για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :
 
 
1.     Λήψη απόφασης ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γκολφ Δήμου Γλυφάδας Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία»
2.    Συμπλήρωση – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2024 (σχετ. απόφαση Δ.Ε.) (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)
3.    Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024 (σχετ. απόφαση Δ.Ε.) (εισηγήτρια Αν. Αργυροπούλου)
4.   Λήψη απόφασης για την εκλογή τριών αντιπροσώπων του Δήμου Γλυφάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου
5.    Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και χορήγηση άδειας τομής και κατάληψης οδοστρώματος για τη μετατόπιση φρεατίου του κεντρικού συλλεκτικού αγωγού ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ για τις ανάγκες κατασκευής του κτιριακού συγκροτήματος τουρισμού – αναψυχής “INTEGRATED RESORT COMPLEX ELLINIKOU” του μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά
 
6.    Λήψη απόφασης για τη χορήγηση σύμφωνης γνώμης του Δήμου μας για την κατασκευή προσωρινής εργοταξιακής εισόδου επί της οδού Κ.Καραμανλή και τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης στα πλαίσια κατασκευής του έργου «INTEGRATED  RESORT COMPLEX ELLINIKOU»
 
7.  Λήψη απόφασης αναφορικά με την αίτηση της κ. Ελένης Λουπασάκη, για λογαριασμό του ιδιοκτήτη Ιωάννη Γεωργούλη  για καθορισμό Τιμής Μονάδος προσκυρωτέου τμήματος, το οποίο βρίσκεται στο με αριθμό 414 Ο.Τ, σύμφωνα με την υπ.αρ. 1/2023 πράξη προσκύρωσης της Υ.ΔΟΜ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (εισηγητής Δ. Νιτσιόπουλος)
8.    Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Γλυφάδας» με αρ. μελ. 24/2018 (εισηγητής Ν. Τσαμπίρας)
 
9.    Έγκριση της 2ης Συνοπτικής Ανακεφαλαιωτικής Έκθεσης του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΥΠΟΕΡΓΟ 1, με αρ. μελ.: 115/2023 για το Α’ και το Β΄ Τρίμηνο του έτους 2024 (εισηγήτρια Γ. Βαμβακερού)
 
10.  Έγκριση της 2ης Συνοπτικής Ανακεφαλαιωτικής Έκθεσης του έργου «Συντήρηση Σχολείων»   με αρ. μελ. 182/2021 για το Γ’ & Δ’ τρίμηνο του έτους 2023 και το Α΄& Β’ Τρίμηνο του έτους 2024 (εισηγήτρια Γ. Βαμβακερού)
 
11.   Λήψη απόφασης σχετικά με «Ρυθμιστική Σήμανση στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα – Ελ. Βενιζέλου και Ελ. Βενιζέλου - Θράκης στα όρια  των Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας» (εισηγητής Ν. Τσαμπίρας)
 
12.  Λήψη απόφασης για την Κατηγοριοποίηση μίας (1) Κλειστής Αθλητικής εγκατάστασης κειμένης εντός του ευρύτερου αθλητικού συγκροτήματος του ΔΑΚ (εισηγητής Ε. Χάντζος)
 
13.   Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας εκσκαφής στην εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ
      ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (εισηγητής Ν. Τσαμπίρας)
 


 
 
    Γλυφάδα,19.7.2024
         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
   ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΧΑΡΙΣΗ-ΜΠΙΛΙΑ
 
 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: