Άλλη μια βραδιά - όνειρο με πολύ γέλιο με λίγη δροσιά πλάι στη θάλασσα

Μια αστυνομική κωμωδία … από τις λίγες, σκόρπισε χθες άφθονο γέλιο στο κατάμεστο παραλιακό θέατρο της Γλυφάδας. Πλάι στο κύμα, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι και με το ελαφρύ θαλασσινό αεράκι να κόβει λίγο την αφόρητη ζέστη των ημερών, η βραδιά ήταν ονειρεμένη. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου συνεχάρη το καστ των εξαιρετικών ηθοποιών και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο τέλος της υπέροχης θεατρικής παράστασης «Έγκλημα στον … κήπο;» του Alex Coppel, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα. Ήταν μια ξέφρενη αστυνομική κωμωδία, με τρομερούς ρυθμούς και με περίπλοκες απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στη σκηνή.
Μια εκπληκτική κωμωδία, με διπλό ενδιαφέρον για τους θεατές: Πρώτον, να βρουν το δολοφόνο και, δεύτερον, απίστευτες κωμικές καταστάσεις με γέλιο μέχρι δακρύων. Οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ασπασία Κοκόση, Μελανι Μαρχαινε, Χρήστος Ιτζεογλου, Χρήστος Φωτίδης, ερμήνευσαν τους ρόλους τους εξαιρετικά και καταχειροκροτήθηκαν.
Υπεύθυνος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ο οποίος προλόγισε την παράσταση, καλωσορίζοντας τους θεατές και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Δήμου Γλυφάδας για τις προσφορές τους. Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας στο

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects