Μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 ⏰️8:30 μ.μ. / Είσοδος Ελεύθερη


Ο Κώστας Μακεδόνας (πραγματικό όνομα Κωνσταντίνος Πάκας) έρχεται απόψε στο Φεστιβάλ Γλυφάδας και θα ξεσηκώσει όλη την πόλη μέχρι αργά ! Ο καλλιτέχνης που με το ψευδώνυμό του καταδεικνύει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στην πατρίδα του, τη Μακεδονία, θα είναι κοντά μας, με τις μεγάλες επιτυχίες του και πολύ πολύ κέφι ! Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Κώστας Μακεδόνας εκτός από τραγουδιστής, είναι και πιλότος και μάλιστα πετά Airbus A320, ενώ εκτελεί και χρέη εκπαιδευτή. Έχει λοιπόν όλες τις δυνατότητες να … μας απογειώσει !!!!


«Το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας είναι και φέτος υπέροχο ! Σήμερα θα υποδεχθούμε ένας σπουδαίο καλλιτέχνη και είστε όλοι προσκεκλημένοι», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Εμείς καταθέτουμε και αυτή τη χρονιά τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και στο www.glyfada.gr/festival Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Και αυτό το καλοκαίρι, μια γιορτή πολιτισμού ξετυλίγεται στη Γλυφάδα, ανοιχτή για όλους. Σας περιμένουμε»!


 Υπεύθυνος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2024 είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης.

 Μετά το τέλος της συναυλίας δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δύο δρομολόγια:
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects