39η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής (11.09.2024)

Γλυφάδα, 6.9.2024

Αρ.Πρωτ: 31296

Αριθμός Πρόσκλησης: 39

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Δημοτικής  

                        Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων τουΔημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 11η Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00΄ μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
 
 
1.     Σύσταση πάγιας προκαταβολής και ορισμός υπόλογων διαχειριστών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου οικονομικού έτους 2024, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 παρ. 3 του Ν. 5056/2023
 
2.     Λήψη απόφασης για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών διαχείρισης Πάγιας Προκαταβολής σχολικών μονάδων Δήμου Γλυφάδας.
 
3.     Λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), χρονικής διάρκειας πέντε μηνών, για την κάλυψη έκτακτων εποχικών αναγκών του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας
 
4.     Λήψη απόφασης για τον ορισμό της οικονομικής συμμετοχής με εισοδηματικά κριτήρια των μελών των Κ.Α.Π.Η. που θα συμμετέχουν στην εκδρομή, στo πλαίσιo της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Δαπάνες διανυκτέρευσης και υπηρεσίες  μεταφοράς μελών Κ.Α.Π.Η.».
 
5.    Λήψη απόφασης για την έγκριση του Απολογισμού του πρώην Ν.Π.Δ.Δ με την ονομασία  «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.)» οικ. έτους 2022 και την εισήγηση επί του ισολογισμού της 12ης Διαχειριστικής χρήσης (1-1-2022 έως 31-12-2022)
 
6.    Λήψη απόφασης για την έγκριση του Απολογισμού του πρώην Ν.Π.Δ.Δ με την ονομασία  «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.)» οικ. έτους 2023 και την εισήγηση επί του ισολογισμού της 13ης Διαχειριστικής χρήσης (1-1-2023 έως 31-12-2023)
 
7.     Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης συμμετοχής του Δήμου Γλυφάδας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα στα πλαίσια της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΥΔ ΠΕΚΑ & ΠΟΛΠΡΟ με κωδικό 1.1.44.1 - Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 5051 και τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Κεντρικής Διοίκησης & Ο.Τ.Α.»
 
8.    Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης, δικαιολογητικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2024 (Δ΄ ΜΕΡΟΣ)» για τις  ομάδες Ε και Ζ
 
9.    Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ»
 
10. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ»
 
11.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑΦΩΝ –ΕΚΤΑΦΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
 
12.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (για την ΟΜΑΔΑ Β)» σε συμμόρφωση  σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Σ1159/2024 απόφαση της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.
 
13. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση σύμφωνης γνώμης του Δήμου μας για την κατασκευή προσωρινής εργοταξιακής εισόδου επί της οδού Κ.Καραμανλή και τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης στα πλαίσια κατασκευής του έργου «INTEGRATED RESORT COMPLEX ELLINIKOU»
 
14. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της Επιτροπής με αντικείμενο τη γνωμάτευση περί της παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία
 
 

 
 
 
 
 

 

H Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Δημοτικής  Επιτροπής

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects