Ο Δήμος Γλυφάδας τιμά με πράξεις την Παγκόσμια Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας σήμερα -η Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς-
και ο Δήμος Γλυφάδας την τιμά με τον καλύτερο τρόπο! Προχθές, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε το πρώτο εκδρομικό γκρουπ για τα Καμμένα Βούρλα και σήμερα οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, που απολαμβάνουν ονειρεμένη διαμονή εκεί, επισκέπτονται το Κάστρο Λαμίας το πρωί και την Ιερά Μονή Σωτήρος το απόγευμα. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερις εξαήμερες εκδρομές (έως τις 19 Οκτωβρίου) στο γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο της όμορφης κωμόπολης της Φθιώτιδας, με όλες τις ανέσεις και τις παροχές, με πρωινό, γεύμα και δείπνο, με μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική και χορό (από βαλς μέχρι ζεϊμπέκικα, κρητικά, νησιώτικα αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που ακούγονταν στις ντισκοτέκ των ´60ς,´70ς,´80ς) στην εσωτερική σάλα αλλά και στον εξωτερικό χώρο με την πισίνα. Το άρτια δομημένο πρόγραμμα περιλαμβάνει φέτος εξορμήσεις στην Ι.Μ. Δαμάστας, την Ι.Μ. Σωτήρος, το Κάστρο Λαμίας, τα Λιχαδονήσια, τον Γοργοπόταμο και το Μουσείο των Θερμοπυλών.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επιμελήθηκε και φέτος με πολλή αγάπη και φροντίδα το πρόγραμμα αυτό, που δίνει μεγάλη χαρά στα μέλη των ΚΑΠΗ και βοηθάει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους. Οι εξαήμερες εκδρομές αποτελούν μία από τις κορυφαίες δράσεις του Δήμου Γλυφάδας, χτίζουν σχέσεις, δημιουργούν φιλίες, συνθέτουν χρυσές αναμνήσεις και γίνονται σημείο αναφοράς για όλους.
«Κάνουμε και αυτή τη χρονιά το καλύτερο για τους γονείς μας, είναι για εμάς διπλή χαρά να νιώθουμε ότι περνάνε όμορφα, απολαμβάνουν πραγματικά τις ημέρες αυτές και περιμένουν κάθε χρόνο με λαχτάρα αυτή την εκδρομή. Γεμίζουμε τη ζωή μας με συναισθήματα μοναδικά. Η χαρά και η ικανοποίησή μας είναι τεράστια και είμαστε όλοι ευγνώμονες και συγκινημένοι. Για την αγάπη που δίνουμε και την αγάπη που παίρνουμε. Για τις μοναδικές στιγμές που ζούμε όλοι μαζί», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που καθιέρωσε αυτές τις εκδρομές στις οποίες κάθε χρόνο συμμετέχουν περίπου 1.500 μέλη των έξι ΚΑΠΗ της Γλυφάδας. Την ευθύνη και τον συντονισμό των εκδρομών έχει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Βασίλης Νικάκης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, μαζί με τον Διευθυντή της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου Γλυφάδας Τάσο Γουναρίδη και φροντίζουν για ο,τιδήποτε χρειάζεται, ώστε να κυλούν όλα ευχάριστα μέσα από μια υπέροχη διοργάνωση.

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects