Ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας οι εκδρομές των μελών ΚΑΠΗ

Υπέροχη, γεμάτη αγάπη και θετικά συναισθήματα ήταν η χθεσινή βραδιά στα Καμμένα Βούρλα, ενώ οι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας εκδρομές για τα μέλη των ΚΑΠΗ συνεχίζονται. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μετέβη αυθημερόν στην όμορφη λουτρόπολη της Φθιώτιδας για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι όλα είναι στην εντέλεια, γεγονός για το οποίο απένειμε εύσημα στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ Βασίλη Νικάκη, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους υπευθύνους του πολυτελούς ξενοδοχείου και τους ευγενέστατους υπαλλήλους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.
«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου κάθε φορά που συναντιόμαστε. Φέτος οι συμμετοχές στις εκδρομές μας είναι περισσότερες από πέρσι και αυτό που πετυχαίνουμε δεν είναι μόνο να έρθουμε σε ένα ωραίο μέρος και σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Είναι αυτή η παρέα και η ζεστασιά που δημιουργούμε και αυτό δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Διοργανώνουμε την εκδρομή με πολλή αγάπη και πάντα με πολύ υψηλά στάνταρντς, τα οποία πληρούνται σε αυτό το ξενοδοχείο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συναντήσει εδώ την πιο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για όλους μας να βλέπουμε ότι το απολαμβάνετε και η παρέα κάθε χρόνο διευρύνεται. Όσοι συμμετέχουν στην εκδρομή αυτή φεύγουν με την πιο γλυκειά και την πιο ζεστή ανάμνηση», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε:
«Ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ τον Βασίλη Νικάκη, βάζει όλο του τον εαυτό, την καρδιά του και την ψυχή του και είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας αυτής της εκδρομής. Τον ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όσα προσφέρει».
«Ο αγαπημένος μας Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά», είπε καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Νικάκης, για να συμπληρώσει: «Όποτε του έχω ζητήσει κάτι για τα ΚΑΠΗ δεν μου έχει αρνηθεί ποτέ. Κάνει τα πάντα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι και είμαστε ευγνώμονες».

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects