47η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής (23.10.2024)

 

Γλυφάδα, 18.10.2024

Αρ. Πρωτ: 38204

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

ΤΜΗΜΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πληροφορίες: Ε.Αμπέρτου / Δ.Δημητροπούλου                                                                     

ΤΗΛ. : 213 2025233 / 232

e-mail: grammateiads@glyfada.gr

Αριθμός Πρόσκλησης: 47
      ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων τουΔημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας,

στην οδό Άλσους 15, την 23η Οκτωβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00΄ μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
  2. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ», σε συμμόρφωση σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 1444/2024 απόφαση της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.
  3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ (ΑΡΘΡΟ 16 ΠΑΡ. 2 Ν 2372/1940)-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ»
  4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ»  
  5. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ»
  6. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4830/2021»
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6441.0001 πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024 με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS 2024»
  8. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ»
  9. Λήψη απόφασης σχετικά με τη «Ρυθμιστική σήμανση στον κόμβο Κύπρου – Παλαιολόγου – Αγ. Νεκταρίου στα όρια των Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας»
  10. Λήψη απόφασης επί έντεκα (11) αιτημάτων επιχειρήσεων αναφορικά με τη χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων, διάρκειας ενός (1) έτους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου μας
  11. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της Επιτροπής με αντικείμενο τη γνωμάτευση περί της παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία
  12.  Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ’ αριθμ. 3857/2024 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών
  13. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα- Δήμητρα Ράλλη 

 

H Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Δημοτικής  Επιτροπής

 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects