Ρομποτική για όλους τους μαθητές Δημοτικού της Γλυφάδας 2024

Αγαπητοί γονείς ,

Η ρομποτική δεν είναι το μέλλον. Είναι το παρόν. Είναι ένα από τα εφόδια που θέλουμε και πρέπει να έχουν τα παιδιά μας, από μικρή κιόλας ηλικία.

Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να στηρίζουμε το δικαίωμα τους να συμμετέχουν σε μια ακόμα συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από τα δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού που ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει για 2η χρονιά !

Μαθήματα που δεν αποτελούν μόνο ευκαιρία για διασκέδαση αλλά και για ανάπτυξη δεξιοτήτων !

Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φέρουν πιο κοντά στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο! 

Θα μάθουν πρακτικά πώς να σχεδιάζουν, να προγραμματίζουν και να κατασκευάζουν τα δικά τους ρομπότ!

Μέσα από ειδικά ολιγομελή εργαστήρια, οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο με καθένα από τα πεδία του STEM (Science, Technology, Engineering, Math).

Επιπλέον , η  ρομποτική έχει στόχο να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, όπως η επίλυση προβλημάτων και η ομαδική εργασία, προετοιμάζοντας τα παιδιά για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία!

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου μας, σε έναν χώρο απολύτως ασφαλή, άνετο και λειτουργικό, θα έχουν διάρκεια οχτώ εβδομάδες και ημερομηνία έναρξης την 26η Φεβρουαρίου.

Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου θα είναι 90 λεπτά, μία φορά την εβδομάδα.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας στο link που ακολουθεί. Εκεί θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις ώρες και τις ημέρες των εργαστηρίων.

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή για αιτήσεις μέχρι και την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί  μια ακόμα  εκπαιδευτική περιπέτεια !

Σας περιμένουμε!

 

Για μαθητές Α, Β, Γ Δημοτικού εγγραφείτε εδώ

Για μαθητές Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού εγγραφείτε εδώ

 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects