Τμήμα Υδραυλικών-Λιμενικών-Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων

Προϊστάμενος

            Προΐσταται, επιβλέπει και κατευθύνει τα γραφεία του Τμήματός του.

            Εισηγείται τα θέματα αρμοδιότητάς του στον άμεσο προϊστάμενό του, Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών.

            Παραλαμβάνει την αλληλογραφία του Τμήματός του και στη συνέχεια τη διανέμει στα οικεία γραφεία για ενέργεια.

            Μεριμνά και είναι υπεύθυνος για τη σύννομη, ορθή και ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων της αρμοδιότητάς του.

  1. Γραφείο Υδραυλικών

Το Γραφείο υδραυλικών έργων έχει την ευθύνη σύνταξης όλων των μελετών που έχουν σχέση με έργα υδραυλικά δηλαδή αγωγών ομβρίων και ακαθάρτων. Εκτελεί και υλοποιεί τις σχετικές μελέτες και έργα . Καθορίζει με εισήγηση του την τιμή μονάδας των ανταποδοτικών έργων αρμοδιότητας του στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε συνεργασία με τον Διευθυντή , εισηγείται την κατάρτιση όρων δημοπράτησης έργων αρμοδιότητας του και τον ορισμό επιβλέποντα από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Εκδίδει τις άδειες για εκτέλεση από τρίτους διαφόρων εργασιών αρμοδιότητας του, μεριμνά για την αποκατάσταση τομών έργων που θα εκτελεστούν από τρίτους και υποστηρίζει τεχνικά το τμήμα Αυτεπιστασίας για έργα αρμοδιότητάς του.

  1. Γραφείο Λιμενικών

Έχει την ευθύνη σύνταξης όλων των μελετών που έχουν σχέση με έργα λιμενικά δηλαδή εκβαθύνσεις, ανακατασκευές και επεκτάσεις, συντηρήσεις, πλωτά μέσα και κατασκευές. Εκτελεί και υλοποιεί τις σχετικές μελέτες και έργα και φροντίζει για κάθε τεχνικό θέμα που σχετίζεται με τις Μαρίνες του Δήμου. Σε συνεργασία με τον Διευθυντή , εισηγείται την κατάρτιση όρων δημοπράτησης έργων αρμοδιότητας του και τον ορισμό επιβλέποντα από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Εκδίδει τις άδειες για εκτέλεση των σχετικών εργασιών και υποστηρίζει τεχνικά το τμήμα Αυτεπιστασίας για έργα αρμοδιότητάς του.

  1. Γραφείο Μηχανολογικών

Έχει την ευθύνη σύνταξης όλων των μελετών που έχουν σχέση με έργα και προμήθειες μηχανολογικές. Μεριμνά και επιμελείται για την εγκατάσταση και συντήρηση κάθε μηχανολογικής εγκατάστασης κτιρίων και χώρων του Δήμου. Σε συνεργασία με τον Διευθυντή, εισηγείται την κατάρτιση όρων δημοπράτησης έργων αρμοδιότητας του και τον ορισμό επιβλέποντα από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

            Εκδίδει τις άδειες για εκτέλεση από τρίτους διαφόρων εργασιών και υποστηρίζει τεχνικά το τμήμα Αυτεπιστασίας  για έργα αρμοδιότητάς του. 

  1. Γραφείο Ηλεκτρολογικών

Έχει την ευθύνη σύνταξης όλων των μελετών που έχουν σχέση με ηλεκτρολογικά έργα και προμήθειες. Μεριμνά και επιμελείται για την εγκατάσταση και συντήρηση κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του Δήμου, του Δημοτικού δικτύου και φωτισμού της πόλης, των οδών , πλατειών και κάθε χώρου κοινής χρήσης στην περιοχή του Δήμου. Σε συνεργασία με τον Διευθυντή εισηγείται την κατάρτιση όρων δημοπράτησης έργων αρμοδιότητας του και τον ορισμό επιβλέποντα από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Είναι υπεύθυνο για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης και άδειας λειτουργίας φωτοβόλων, σωλήνων, φωτεινών επιγραφών και ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς και τον έλεγχο της λειτουργίας αυτών.

Εκδίδει τις άδειες για εκτέλεση από τρίτους διαφόρων εργασιών , μεριμνά για την αποκατάσταση τομών έργων που θα εκτελεστούν από άλλους και υποστηρίζει τεχνικά το τμήμα Αυτεπιστασίας για έργα αρμοδιότητάς του. 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects