5η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (10.02.2023)

 Γλυφάδα, 6.2.2023

Aρ. Πρωτ: 4685

Αριθμός Πρόσκλησης : 5

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση

που  θα  γίνει,   σύμφωνα με το  άρθρο 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄)  μέσω Τηλεδιάσκεψης, την  10η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ. για να συζητήσουμε  και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :

 

  1. Ενημέρωση και επικαιροποίηση θεμάτων του Δήμου μας, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του ιού COVID-19

 

  1. Λήψη απόφασης για πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων 2024 – 2027 (εισηγητής Β.Μουλακάκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για έκδοση νέας εγγυητικής επιστολής έτους 2023, με βάση την από 5.12.2008 Σύμβαση πώλησης Φυσικού Αερίου (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης για την άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση χρήσης τμήματος του με ΑΒΚ 2303 παραλιακού δημόσιου κτήματος στον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό ενός δημοτικού συμβούλου ως Προέδρου και ενός ή δύο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων ως μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (εισηγητής Μ.Κασσέρης)

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπων του Δήμου στα Σχολικά Συμβούλια των δημόσιων σχολείων του Δήμου μας (εισηγητής Μ.Κασσέρης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Γλυφάδας με φιλοζωικό σωματείο , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4830/2021 (εισηγήτρια Μ.Μηλιαρέση)

 

  1. Τροποποίηση της με αρ. 74/2021 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά «Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Γλυφάδας (κατ’ εφαρμογή του άρθρου 70Α του ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 6 του ν. 4604/2019) (εισηγήτρια Ελ.Δεναξά)

 

 

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας (σχετ. απόφαση Κ.Α.Π.ΠΑ.) (εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

  1. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2023 (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Έγκριση συμφωνητικού συνεργασίας για την διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στον Δήμο Γλυφάδας με την Α.Ε. «RECYCOM» (εισηγήτρια Αν.Καυκά)

 

  1. Έγκριση συμφωνητικού συνεργασίας του Δήμου Γλυφάδας με την εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) (εισηγήτρια Αν.Καυκά)

 

  1. Κατηγοριοποίηση της αθλητικής εγκατάστασης ποδοσφαίρου με την επωνυμία «ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ» (εισηγητής Π.Δορκοφίκης)

 

  1. Κατηγοριοποίηση της αθλητικής εγκατάστασης του νέου κλειστού (δια θόλου) γηπέδου καλαθοσφαίρισης επί της οδού Αλ.Παναγούλη 3 (εισηγητής Π.Δορκοφίκης)

 

  1. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Γλυφάδας με το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και την εταιρεία SIBASoft AE για την χρήση  διαδικτυακής πλατφόρμας για την αναστολή της παραβατικότητας (εισηγήτρια Ελ. Δεναξά)

 

  1. Έγκριση συμφωνητικού συνεργασίας για την υλοποίηση του Προγράμματος Baby Bank στο Δήμο Γλυφάδας με την αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (εισηγήτρια Eλ. Δεναξά)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου προς στέγαση ΚΑΠΗ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ (σχετ. απόφαση Κ.Α.Π.ΠΑ.) (εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου προς στέγαση ΚΑΠΗ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ (σχετ. απόφαση Κ.Α.Π.ΠΑ.) (εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου προς στέγαση αθλητικών προγραμμάτων (σχετ. απόφαση Κ.Α.Π.ΠΑ.) (εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

 

 

      Γλυφάδα,6.2.2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects