8η Δημοτικού Συμβουλίου (11.05.2023)

Αριθμός Πρόσκλησης : 8

 

ΠΡΟΣ:

Τον κ. Δήμαρχο

  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

 

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρουτου Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,την    11η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.00 μ.μ. για να συζητήσουμε  και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :

 

  1. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (εισηγητής Β.Μουλακάκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια διάρκειας πέντε (5) μηνών (εισηγητής Β.Μουλακάκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας , διάρκειας δύο (2) μηνών (εισηγητής Β.Μουλακάκης)

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2023 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2023(σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)
  2. Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικ. έτους 2023 (σχετ.απόφαση ΚΑΠΠΑ) (εισηγητής Στ.Κουρουπάκης)

 

  1. Έκθεση εσόδων – εξόδων Α΄τριμήνου για τον έλεγχο πρ/σμού έτους 2023 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης – εισήγησης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το νέο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης με τον τίτλο «Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης δια μεμβρανοειδούς φουσκωτού ημισφαιροειδούς θόλου, παρά την οδό Παναγούλη 5» (εισηγητής Π.Δορκοφίκης)

 

  1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας με τον αναπληρωτή του, ως μέλους της γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2023 (εισηγητής Δ. Ακρίβος)

 

  1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας με τον αναπληρωτή του, ως μέλους της Επιτροπής του άρθρου 35 παρ. 2 του με αρ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα (444 Β΄/26.4.1999), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και του άρθρου 11 του Π.Δ. 31/2018 (61 Α΄), περί ρύθμισης θεμάτων χαρακτηρισμού χώρων αιγιαλού και παραλίας ως πολυσύχναστων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής για το έτος 2023 (εισηγητής Δ. Ακρίβος)

 

  1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη προτάσεων – πρακτικών της συνεδρίασης στις 27.03.2023 της Επιτροπής Επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών και γενικά Αμφισβητήσεων του Δήμου έτους 2023 (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη προτάσεων – πρακτικών των συνεδριάσεων στις 24.04.2023 της Επιτροπής Επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών και γενικά Αμφισβητήσεων του Δήμου έτους 2023 (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση ανάθεσης σύνταξης μελέτης πράξης αναλογισμού – αποζημιώσεων , για την αποζημίωση ιδιοκτησίας χαρακτηρισμένης ως Κ.Χ. (κοινόχρηστος χώρος) στο Ο.Τ. 477 του Δήμου μας, που περικλείεται από τις οδούς Ηφαίστου, Επαμεινώνδα, Ποσειδώνος και Μ.Δημελά στη Δ/νση Τ.Υ. (εισηγήτρια Α. Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση ανάθεσης σύνταξης μελέτης πράξης αναλογισμού – αποζημιώσεων , για την αποζημίωση ιδιοκτησίας χαρακτηρισμένης ως Κ.Χ. (κοινόχρηστος χώρος) στο Ο.Τ. 592 του Δήμου μας, που περικλείεται από τις οδούς Πύργου, Ε.Βενιζέλου και Δικαιοσύνης (Δημοκρατίας) στη Δ/νση Τ.Υ. (εισηγήτρια Αν. Αργυροπούλου)

 

  1. Τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ.357 σύμφωνα με την 1707/2001 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Τμήμα Α΄ακυρωτικό) (σχετ. απόφαση ΕΠΖ) (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Έγκριση και προσωρινή παραλαβή του 2ου σταδίου της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Γλυφάδας» (εισηγήτρια Δ.Χαρίση – Μπίλια)

 

  1. Έγκριση του 3ου τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου «Επέκταση δημοτικού φωτισμού» (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Δημιουργία Βιοκλιματικού Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ο.Τ. 477» (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Ορισμός Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περιπατητικών διαδρομών στην περιοχή Αιξωνή του Δήμου Γλυφάδας» (αρ.μελ. 164/2017) (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης της παράδοσης των υλικών, σχετικά με την προμήθεια με τίτλο « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Β. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY Γ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» και συγκεκριμένα για την «ΟΜΑΔΑ Β. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY» (εισηγήτρια Αν.Καυκά)

 

  1. Λήψη απόφασης επί της αίτησης παράτασης της σύμβασης της μελέτης «Μελέτη άρσης επικινδυνότητας μετά την 4η έκθεση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης» σχετικά με το ακίνητο επί της οδού Πατρών 41(εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Έγκριση τροποποίησης της υπ΄αρ. 172/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά «Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας» (εισηγήτρια Ελ.Δεναξά)

 

  1. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεωστήτως (εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

 

  1. Καθορισμός ύψους αποζημίωσης δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου (εισηγήτρια Αν. Αργυροπούλου)

 

  1. Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση που αφορά πρόταση εξώδικου συμβιβασμού των George-William Cottrell, Natalia Cottrell και John Cottrell σε απαίτησή τους που αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 8994/13.3.2023 αίτησή τους (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγήτρια Αν. Αργυροπούλου)

 

    Γλυφάδα,5.5.2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects