10η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (30.05.2024)

Γλυφάδα, 24.5.2024

Aρ. Πρωτ: 16752

Αριθμός Πρόσκλησης :10

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,
Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,την  30η Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 7.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :
 
 
1.     Λήψη απόφασης για την ίδρυση παραρτημάτων Νηπιαγωγείων (εισηγήτρια Γ. Βαμβακερού)
 
2.    Λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2023 και πίνακα ειδικού απολογισμού έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γλυφάδας»  (εισηγήτρια Γ. Βαμβακερού)
 
3.    Λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γλυφάδας» (εισηγήτρια Γ. Βαμβακερού)


4.    Συμπλήρωση – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2024 (σχετ. απόφαση Δ.Ε.) (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)


5.    Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024 (σχετ. απόφαση Δ.Ε.) (εισηγήτρια Αν. Αργυροπούλου)


6.    Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης σχετικά με την υπηρεσία με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)


7.    Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης της παράδοσης των υλικών, σχετικά με την προμήθεια με τίτλο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΟΠΣ 5161697)» (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)
 
8. Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης σχετικά με την υπηρεσία με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΜΑΔΑ Ζ’ : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ» (εισηγήτρια ΄Αν.Καυκά)
 
9.  Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης σχετικά με την προμήθεια με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΜΑΔΑ Ε’ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Σ.Μ.Α.» (εισηγήτρια ΄Αν.Καυκά)
 
10.  Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης σχετικά με την προμήθεια με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΟΜΑΔΑ ΣΤ’: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ Σ.Μ.Α.» (εισηγήτρια ΄Αν.Καυκά)
 
11.   Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας εκσκαφής στην εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ για υπογειοποίηση δικτύου μέσης τάσης (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)
 
12.  Λήψη απόφασης για τροποποίηση άδειας εκσκαφής στην εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)
 
13.  Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας εκσκαφής στην εταιρεία UNITED FIBER (εισηγητής Ν.Τσαμπίρας)
 
 

 


    Γλυφάδα,24.5.2024 
         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
 ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΧΑΡΙΣΗ-ΜΠΙΛΙΑ
 
 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects