11η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (30.05.2024)

Γλυφάδα, 10.6.2024

Aρ. Πρωτ: 18982

Αριθμός Πρόσκλησης :11

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 14η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας μετά την κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κ.Α.Π.ΠΑ) (εισηγήτρια Ελ.Μαρούλη)

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση αιτήματος του Δήμου Γλυφάδας προς τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την έγκριση επέμβασης σε δασική έκταση για την κατασκευή του διδακτηρίου του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας, την παροχή σύμφωνης γνώμης αναφορικά με την επέμβαση και την εξουσιοδότηση του Δημάρχου να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια ήθελε χρειαστεί για την επίτευξη της εν λόγω έγκρισης

3. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας των δημοτικών παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν στο Δήμο Γλυφάδας(εισηγήτρια Ελ.Καράχου)

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση της ανακοίνωσης εγγραφών βρεφών και νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Γλυφάδας για το σχολικό έτος 2024 – 2025 (εισηγήτρια Ελ.Καράχου)

5. Λήψη απόφασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ Α΄147), για τον ορισμό μελών στις Επιτροπές Α) Παραλαβής Προμηθειών και Β) Παραλαβής Παροχής γενικών Υπηρεσιών/Εργασιών (εισηγήτρια Ελ.Μαρούλη)

6. Έκθεση εσόδων – εξόδων Δ΄τριμήνου για τον έλεγχο του προϋπολογισμού έτους 2023(εισηγήτρια Αν.Αργυροπούλου)

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης σχετικά με την προμήθεια με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» για : την ΟΜΑΔΑ Α΄« ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ», την ΟΜΑΔΑ Β΄« ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΗΜΙΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 45 Κ.Μ.», την ΟΜΑΔΑ Γ΄«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΧΟΑΝΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΗΜΙΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ», την ΟΜΑΔΑ Δ’ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΗΜΙΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ» (εισηγήτρια Αν. Καυκά)

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση της χρονικής παράτασης της παράδοσης των υλικών, σχετικά με την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας, πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας» και συγκεκριμένα για την Ομάδα E΄ που αφορά προμήθεια Βελτιωτικού πετρελαιοκίνησης τύπου AdBlue» (εισηγητής Σ.Δήμου)

9. Επί αιτήματος της εταιρείας LATERN CONSTRUCTION COMPANY S.A. για χορήγηση παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή νέου κτιρίου πολιτισμού για τη μουσική» (εισηγητής Ν. Τσαμπίρας)

10. Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Γλυφάδας» με αρ.μελ. 24/2018(εισηγητής Ν. Τσαμπίρας)

 

Γλυφάδα,10.6.2024
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΧΑΡΙΣΗ-ΜΠΙΛΙΑ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects