ΣΥΝΑΥΛΙΑ : Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πέμπτη 11 Ιουλίου

Τοποθεσία : Γ Μαρίνα                                                     

Ώρα έναρξης : 20:30

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές του σήμερα, δροσίζει τo καλοκαίρι μας με μια υπέροχη συναυλιακή βραδιά στην Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας. Τα καλύτερά του τραγούδια μέσα από δυόμιση δεκαετίες μουσικής δημιουργίας που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας θα μας

γεμίσουν όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση!

 

Για φέτος το καλοκαίρι , το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά “Άγγιγμα Ψυχής “ και “Πάρτυ” και τα απόλυτα αγαπημένα “Το καλοκαίρι μου” και “ Χορεύω” μέχρι το πολύ

πρόσφατο “από το 1 ως το 100” και τραγούδια από το καινούριο δίσκο TERRA INCOGNITA που κυκλοφορούν σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

 

Πλάι του στην σκηνή, η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη»

 

Από την ομάδα του και φέτος δεν λείπει το δίδυμο:

Η Εστέλλα Κοπάνου φωνητικά και φλάουτο, και ο Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά και Άλτο σαξόφωνο. Και βέβαια οι αγαπημένοι του, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί.

 

Ο Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση,

Ο Σπύρος Μάζης στο μπάσο,

Ο Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα,

Ο Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Και ο Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα!

 

Υπεύθυνος ήχου ο Σταύρος Συκιανάκης σε συνεργασία με τον Τάσο Τσομπάνη!

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects